جوانه گندم

از مصرف جوانه گندم در برنامه غذایی خود غافل نشوید…
به گزارش خبرنگار خبرگزاری دانشجویان ایران در دانشگاه علوم پزشکی ایران، دکتر مرضیه برهانی متخصص تغذیه با بیان این مطلب خاطرنشان کرد: جوانه گندم سرشار از آلبومینهای گیاهی، چربیها، ویتامینها و املاح معدنی است.
وی گفت: ویتامین A موجود در جوانه گندم باعث افزایش قوه بینایی، سرعت رشد کودکان، شادابی پوست و سلامت ریه و گلو می شود؛ همچنین خستگی مفرط، ضعف و بی حالی را کاهش میدهد.
دکتر برهانی افزود: ویتامین B1 موجود در جوانه گندم نیز، برای تعادل سیستم عصبی ضروری است.
وی درباره دیگر مزیت های جوانه گندم گفت: جوانه گندم در رفع بیخوابی، بروز یائسگی زودرس، اختلالات قلبی و دیابت هم میتواند مفید و مؤثر باشد.
دکتر برهانی اظهار کرد: جوانه گندم منبع «اسید گلوتامیک» است که این ماده میتواند در معالجه عقبماندگی ذهنی و عدم رشد قوای دماغی مؤثر باشد.
این متخصص در پایان خاطرنشان کرد: کسانی که از سوء تغذیه رنج میبرند و یا منع استفاده از سبزیها را دارند میتوانند با تهیه جوانه گندم و مصرف مداوم آن، از کمبود منابع غذایی، ویتامینها و املاح معدنی طبیعی بدن جلوگیری کرده و خود را سالم و نیرومند سازند.

Advertisements

پاسخی بگذارید

در پایین مشخصات خود را پر کنید یا برای ورود روی شمایل‌ها کلیک نمایید:

نشان‌وارهٔ وردپرس.کام

شما در حال بیان دیدگاه با حساب کاربری WordPress.com خود هستید. بیرون رفتن / تغییر دادن )

تصویر توییتر

شما در حال بیان دیدگاه با حساب کاربری Twitter خود هستید. بیرون رفتن / تغییر دادن )

عکس فیسبوک

شما در حال بیان دیدگاه با حساب کاربری Facebook خود هستید. بیرون رفتن / تغییر دادن )

عکس گوگل+

شما در حال بیان دیدگاه با حساب کاربری Google+ خود هستید. بیرون رفتن / تغییر دادن )

درحال اتصال به %s


%d وب‌نوشت‌نویس این را دوست دارند: